Vakantiepark Beekse Bergen

Overnachten in Beekse Bergen

Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf in het vakantiepark en geniet van de prachtige bosrijke omgeving.

Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!

Kamperen op Beekse Bergen

Ontdek de kracht en schoonheid van de natuur tijdens een kampeervakantie op Vakantiepark Beekse Bergen. Overnacht in een bosrijke omgeving op loopafstand van alle dieren in het Safaripark. Samen even weg uit het dagelijkse leven!

Glamping bij Beekse Bergen

Naast luxe bungalows en lodges beschikt Beekse Bergen ook over luxe en unieke vakantietenten. Deze compleet ingerichte vakantietenten bieden het comfort van een bungalow en het plezier van kamperen in de natuur!

Luxe glamping safaritenten

Bij Beekse Bergen heb je de keuze uit diverse glampingtenten: een Big Five Safaritent, Safaritent Stanley en Safaritent Livingstone. Deze sfeervolle en zeer luxe vakantietenten zijn compleet ingericht en voorzien in alle gemakken voor het hele gezin. De verblijven zijn gelegen op het vakantiepark in een prachtige, bosrijke omgeving.

Safaripark en Speelland

Direct gelegen aan het vakantiepark vind je Safaripark en Speelland Beekse Bergen. In het Safaripark ontmoet je ruim 150 diersoorten. Je komt alles van deze dieren te weten met de bus-, boot-, auto-, of wandelsafari. Voor ongekende speel- en waterpret ga je naar Speelland, waar je kunt spelen op trampolines, in waterattracties en nog veel meer!