de Berenkuil

Camping de Berenkuil

Kamperen in Drenthe

Bent u op zoek naar een camping midden in de Drentse natuur? Dan is onze autovrije én kindvriendelijke ANWB camping de ideale vakantiebestemming. U verblijft op ruime kampeerplaatsen in Drenthe die onderdeel zijn van een 55 ha groot natuurterrein, kenmerkend door jeneverbes, bos en heide. Wij proberen deze groene omgeving zo weinig mogelijk te ontsieren. Dat is ook de reden dat partytenten, tuinkabouters en coniferen niet zijn toegestaan. De hoofdwegen op de camping zijn verhard, maar de overige zandpaadjes versterken het ultieme kampeergevoel midden in de schitterende Drentse natuur.

Een deel van de 5-sterren camping was in het begin van de vorige eeuw nog bedekt met stuifzand, waardoor het terrein vandaag de dag heuvelachtig is. Kamperen in Drenthe bij De Berenkuil betekent genieten in een autovrije omgeving, waardoor wandelaars, fietsers en kinderen alle ruimte hebben. Onze 500 kampeerplaatsen zijn zeer gevarieerd; kampeer tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor uzelf of vier uw vakantie op speels ingerichte kampeerveldjes met een eigen speeltuintje. Alle plekken hebben in ieder geval een watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère). Beleef avontuurlijk kampeerplezier bij ANWB en ACSI camping De Berenkuil.

Huren op Landgoed De Berenkuil

Landgoed De Berenkuil is boven alles een kampeerterrein. Dat betekent dat de verhuurmogelijkheden die we aanbieden, passen bij het kampeergevoel. Ideaal voor mensen die (nog) niet kamperen of die gewoon eens op een andere manier het Berenkuilgevoel willen beleven.

 

Faciliteiten op De Berenkuil

Op ANWB topcamping De Berenkuil zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze vakantie, voor de kinderen én voor de papa's en mama's. Met meer dan 25 grote en kleine speeltuinen, een grote binnenspeeltuin, multifunctioneel sportveld, pannakooi, zwembad, speelvijver en Berenbos hoeft niemand zicht te vervelen.